Γίνε κι εσύ μέλος σήμερα!

Αποκτήστε την κάρτα μέλους του Συλλόγου μας

Μέλη του Σωματείου μπορούν να είναι φυσικά πρόσωπα, ελληνικά ή αλλοδαπά, που ενδιαφέρονται και συμμετέχουν ενεργά για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του και να πληρούν επαρκώς τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Η εγγραφή του μέλους ολοκληρώνεται με την καταβολή του δικαιώματος εγγραφής, που αντιστοιχεί στο πόσο των 30€ εφάπαξ.

Διοργάνωσε τη δική σου εκδήλωση

O Σύλλογός μας στα πλαίσια της υλοποίησης των στόχων του, διοργανώνει αλλά και συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες όπως εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού, καμπάνιες, εκστρατείες, ημερίδες, επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια, ομιλίες παρακίνησης και εμψύχωσης, αθλητικές δραστηριότητες, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις κ.α.

Από το 2013 έως και σήμερα η οργάνωσή μας, έχει συμμετοχή σε διάφορες δράσεις. Πολλές απ' αυτές τις δράσεις ήταν αποτέλεσμα μιας ιδέας ενός φυσικού προσώπου, που επιθυμούσε να βοηθήσει το έργο μας. Σκοπός μας είναι η ενεργή συμμετοχή του κοινού στις δράσεις μας. Εάν επιθυμείς να μας υποστηρίξεις μπορείς να διοργανώσεις μια εκδήλωση για λογαριασμό του συλλόγου ΛΑΜΨΗ.

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο, εκπαιδευτικός οργανισμός, δημόσιος ή ιδιωτικός φορέας, αθλητικό σωματείο, σύλλογος, σχολείο, εταιρεία και θέλετε να διοργανώσετε μια εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, ελάτε σε επαφή μαζί μας, για να την οργανώσουμε από κοινού.

Εάν επιθυμείτε να διοργανώσετε μια φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για λογαριασμό της οργάνωσής μας, θα σας δώσουμε όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να έχει η εκδήλωση σας τα μέγιστα αποτελέσματα. Για παράδειγμα ένας αθλητικός σύλλογος, θα μπορούσε να διοργανώσει μια αθλητική δραστηριότητα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του έργου μας, με την παράλληλη προώθηση των μηνυμάτων του Συλλόγου μας.

Ευαισθητοποιήστε το κοινό σας, τα μέλη σας, τους μαθητές σας, τους συναδέλφους σας, τους πελάτες σας, του υπαλλήλους σας, τους συγγενείς σας, τους φίλους σας και κάντε τους ενεργούς συμμέτοχους στο έργο μας. Διοργάνωσε και εσύ σήμερα μια φιλανθρωπική εκδήλωση ή άλλη δράση για τους σκοπούς της οργάνωσης. Πες μας την δική σου ιδέα για την συγκέντρωση οικονομικών πόρων. Εάν έχετε ιδέες για την οργάνωση εκδηλώσεων ή δραστηριοτήτων, που θα βοηθήσουν το έργο μας, είμαστε έτοιμοι όχι μόνο να τις ακούσουμε αλλά και να τις υλοποιήσουμε!

Eθελοντισμός

Το τμήμα εξεύρεσης πόρων, τυπικά επανδρώνεται από άτομα που επιβαρύνονται τη μεγαλύτερη ευθύνη της διεκπεραίωσης και τον κύριο όγκο του συντονισμού των εργασιών του.

Στην πραγματικότητα είναι κάθε εργαζόμενος και συχνά εθελοντής που από τη δική του θέση και μέσα από τον όποιο ρόλο έχει αναλάβει, προσπαθεί καθημερινά και ποικιλοτρόπως να εξασφαλίζει χορηγίες σε είδη, υπηρεσίες και χρηματικές δωρεές, προκειμένου να καλυφθεί ο τεράστιος και εξαιρετικά ευρύς όγκος αναγκών.

Αυτή η διαδικασία είναι τόσο εύκολη όσο και δύσκολη, ευχάριστη αλλά και πολύ κουραστική - είναι μία διαδικασία που παρόλο που θεωρείται «δουλειά γραφείου», σου δημιουργεί ένα πλήθος διαφορετικών συναισθημάτων που εναλλάσσονται πολλές φορές μέσα στην ημέρα, εντός και εκτός γραφείου, εντός και εκτός ωραρίου.

Πάνω απ’ όλα όμως, το τμήμα εξεύρεσης πόρων είναι ο καθρέφτης της μαγείας που χαρακτηρίζει το «ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΛΑΜΨΗ», η χειροπιαστή απόδειξη της αλήθειας, διότι όλοι οι εθελοντές και εργαζόμενοι στο σύλλογο ΛΑΜΨΗ, είναι όλοι μέλη.

Ο Σύλλογος είναι πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης
και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Τμήμα εθελοντισμού & πιστοποιήσης φορέων.
Εθνικό μητρώο 08425ΦΣΕ11096Ο37Ο

Αρ. Λογαριασμού TTBANK-EUROBANK:
GR3902606250000640101347910

Μετά την κατάθεσή σας επικοινωνήστε με το 2231 100 340